Dieta Detox Juice – 6 Ditore – Fit Food

150.00 

Çdo lëng ka një sasi të lartë vitaminash e mineralesh sepse përbërësit janë 100% fruta e perime të freskëta të stinës të përgatitura me teknologjinë Cold Pressed, e cila jo vetëm nxjerr më tepër lëng e nutrientë prej tyre, por edhe nuk i lejon të denatyrohen shpejtë nëse ju i vendosni në frigorifer, në dallim nga shtrydhësi normal.

Category:

Description

Çdo lëng ka një sasi të lartë vitaminash e mineralesh sepse përbërësit janë 100% fruta e perime të freskëta të stinës të përgatitura me teknologjinë Cold Pressed, e cila jo vetëm nxjerr më tepër lëng e nutrientë prej tyre, por edhe nuk i lejon të denatyrohen shpejtë nëse ju i vendosni në frigorifer, në dallim nga shtrydhësi normal.
Formulat e Fit Juice janë hartuar nga Dr. Matina Cobo në përputhje me të gjitha udhëzimet shkencore për këtë lloj diete. Dita juaj përfshin 6 lëngje të cilat këshillohen të konsumohen cdo 3 orë. Midis tyre mund të konsumoni fruta të thata (akoma më mirë gjalpë prej tyre) për të shtuar marrjet ditore të yndyrnave të shëndetshme dhe omega 3. Hidratimi ditor ka shumë rëndësi, duhet të pini së paku 1.5 -2 litra ujë në ditë përvec lëngjeve, për të lehtësuar procesin e “pastrimit” të trupit. Nuk lejohet kafeina gjatë këtyre ditëve, pasi e dëmton procesin e detoksifikimit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dieta Detox Juice – 6 Ditore”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go top