Dieta Custom – Fit Food

Free!

 • Ju lutemi zgjidhni pjatat për dietën tuaj

  Fit Food ju ofron CUSTOM DIET, një dietë ku ju bëheni vet përzgjedhës të dietës suaj.

  Duhet të zgjidhni vetëm njërin nga ushqimet e listuara më poshtë dhe së paku 2 kategori, pra proteinë + karbohidrat ose proteinë + perime ose carbs + perime ose të treja së bashku.

  Duhet të zgjidhni minimumi 5 ditë të javës në mënyrë që të krijoni një dietë custom sipas preferencave tuaja.

  *Zgjidhni ditët

  Për çdo ditë të zgjedhur ju lutemi plotësoni pjatat e dietës me poshtë

  • 2.1 €
  • 3 €
  • 5.5 €
  • 6.7 €
  • 5.7 €
  • 5 €
  • 1 €
  • 1.5 €
  • 0.9 €
  • 2.5 €
  • 2.1 €
  • 2.7 €
  • 3.1 €
  • 1.5 €
  • 2 €
  • 1 €
  • 2.1 €
  • 2.5 €
  • 6.7 €
  • 1.7 €
  • 1.7 €
  • 1.7 €
  • 1.7 €
  • 2.1 €
  • 3 €
  • 5.5 €
  • 6.7 €
  • 5.7 €
  • 5 €
  • 1 €
  • 1.5 €
  • 0.9 €
  • 2.5 €
  • 2.1 €
  • 2.7 €
  • 3.1 €
  • 1.5 €
  • 2 €
  • 1 €
  • 2.1 €
  • 2.5 €
  • 6.7 €
  • 1.7 €
  • 1.7 €
  • 1.7 €
  • 1.7 €
  • 2.1 €
  • 3 €
  • 5.5 €
  • 6.7 €
  • 5.7 €
  • 5 €
  • 1 €
  • 1.5 €
  • 0.9 €
  • 2.5 €
  • 2.1 €
  • 2.7 €
  • 3.1 €
  • 1.5 €
  • 2 €
  • 1 €
  • 2.1 €
  • 2.5 €
  • 6.7 €
  • 1.7 €
  • 1.7 €
  • 1.7 €
  • 1.7 €
  • 2.1 €
  • 3 €
  • 5.5 €
  • 6.7 €
  • 5.7 €
  • 5 €
  • 1 €
  • 1.5 €
  • 0.9 €
  • 2.5 €
  • 2.1 €
  • 2.7 €
  • 3.1 €
  • 1.5 €
  • 2 €
  • 1 €
  • 2.1 €
  • 2.5 €
  • 6.7 €
  • 1.7 €
  • 1.7 €
  • 1.7 €
  • 1.7 €
  • 2.1 €
  • 3 €
  • 5.5 €
  • 6.7 €
  • 5.7 €
  • 5 €
  • 1 €
  • 1.5 €
  • 0.9 €
  • 2.5 €
  • 2.1 €
  • 2.7 €
  • 3.1 €
  • 1.5 €
  • 2 €
  • 1 €
  • 2.1 €
  • 2.5 €
  • 6.7 €
  • 1.7 €
  • 1.7 €
  • 1.7 €
  • 1.7 €
  • 2.1 €
  • 3 €
  • 5.5 €
  • 6.7 €
  • 5.7 €
  • 5 €
  • 1 €
  • 1.5 €
  • 0.9 €
  • 2.5 €
  • 2.1 €
  • 2.7 €
  • 3.1 €
  • 1.5 €
  • 2 €
  • 1 €
  • 2.1 €
  • 2.5 €
  • 6.7 €
  • 1.7 €
  • 1.7 €
  • 1.7 €
  • 1.7 €

  Ju lutem plotësoni të dhënat tuaja nëse dëshironi të pajiseni me një dietë të personalizuar për mëngjes dhe snacks gjatë ditës.

  Ju lutem plotësoni të dhënat tuaja nëse dëshironi të pajiseni me një dietë të personalizuar për mëngjes dhe snacks gjatë ditës.
Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dieta Custom”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go top