Dieta Standard – Fit Food

Standard

Menu mesdhetare e cila përfshin karbohidrate si oriz basmati, rizoto, pasta të ndryshme,  patate furre, legume, etj, përfshin një proteinë kryesisht fileton e pulës dhe një here në javë  mishin e viçit si dhe perime ose sallatë ose supë. Menuja standard është një menu e larmishme e ndërtuar nga katër javë me vakte të ndryshme e kombinime unike. Mund të aplikohet mbi 18 vjeç.

Është një dietë e përshtatshme pë rënie në peshë (ritmi i rënies 3-5 kg në muaj në varësi të metabolizmit tuaj) ose për mirëmbajtje peshe.

Vaktet kanë 450 – 550 kcal me raport 40% karbohidrate, 30% proteinë dhe 30% yndyrë.

 • 450-550
  kCal
 • 40%
  karbohidrat
 • 30%
  protein
 • 30%
  yndyrë
210 euro / muaj (drekë & darkë)
110 euro / muaj (drekë)

Dreka dhe darka ju vijnë së bashku në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 12:00 dhe 15:00.

Vaktet kanë 450 – 550 kCal me raport 40% karbohidrat, 30% protein dhe 30% yndyrë.

 • 450-550
  kCal
 • 40%
  karbohidrat
 • 30%
  protein
 • 30%
  yndyrë
53 euro / javë (drekë & darkë)
28 euro / javë (drekë)

Dreka dhe darka ju vijnë së bashku në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 12:00 dhe 15:00.

Go top