Dieta Mega Mass – Fit Food

Mega Mass

Është menuja ideale për shtim në peshë. Çdo vakt përfshin një burim kryesor proteinik si fileto pule, mish viçi, etj, një karbohidrat si oriz basmati, pasta, patate, legume (fasule, thjerreza, etj) si dhe perime të zjera ose të pjekura apo sallata mikse të ndryshme. Porcionet janë me kalori të shtuara të përshtatura për shtim në peshë. Ritmi i shtimit në peshë është 2 – 4 kg në muaj në varësi të metabolizmit. 

Porcionet janë me kalori të shtuara të përshtatura për shtim në peshë. Mund të aplikohet në praktikues sporti ose për këdo që do të shtojë në peshë. Ritmi i shtimit në peshë është 2 – 4 kg në muaj në varësi të metabolizmit. Çdo vakt ka 550-700 kcal, me raport 50% karbohidrate, 30% proteinë dhe 20% yndyrë. Mega Mass është një menu e larmishme e ndërtuar nga katër javë me vakte të ndryshme e kombinime unike .

 • 550-700
  kCal
 • 50%
  karbohidrat
 • 30%
  protein
 • 20%
  yndyrë
268 euro / muaj (drekë & darkë)
142 euro / muaj (drekë)

Dreka dhe darka ju vijnë së bashku në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 12:00 dhe 15:00.

Porcionet janë me kalori te shtuara të përshtatura për shtim në peshë. Mund te aplikohet ne praktikues sporti ose per kedo qe do te shtoje ne peshe. Ritmi I shtimit në peshë është 2 – 4 kg në muaj ne varesi te metabolizmit. Cdo vakt ka 550-700 kCal, me raport 50% karbohidrat, 30% protein dhe 20% ynydre. Mega mass është një menu e larmishme e ndërtuar nga katër javë me vakte të ndryshme e kombinime unike .

 • 550-700
  kCal
 • 50%
  karbohidrat
 • 30%
  protein
 • 20%
  yndyrë
67 euro / javë (drekë & darkë)
36 euro / javë (drekë)

Dreka dhe darka ju vijnë së bashku në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 12:00 dhe 15:00.

Go top