Dieta Fitness

Menu mesdhetare e cila përfshin karbohidrate si oriz basmati, rizoto, pasta të ndryshme, patate furre, legume, etj, perfshin një proteinë kryesisht fileton e pulës dhe një here në javë mishin e vicit si dhe perime ose sallatë ose supë. Eshtë ideale për shtim peshe për femrat ose për mirëmbajtje peshe për meshkujt që ushtrojnë edhe aktivitet fizik.  Mund të aplikohet mbi 18 vjec.

Është një dietë e përshtatshme për shtim ose mirëmbjatje në peshë. Vaktet kanë 500-600 kCal me raport50% karbohidrat, 30% protein dhe 20% yndyrë.

 • 450-550
  kCal
 • 40%
  karbohidrat
 • 30%
  protein
 • 30%
  yndyrë
245 euro / muaj (drekë & darkë)
125 euro / muaj (drekë)

Dreka dhe darka ju vijnë së bashku në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 12:00 dhe 15:00.

Është një dietë e përshtatshme për shtim ose mirëmbjatje në peshë. Vaktet kanë 500-600 kCal me raport50% karbohidrat, 30% protein dhe 20% yndyrë.

 • 450-550
  kCal
 • 40%
  karbohidrat
 • 30%
  protein
 • 30%
  yndyrë
62 euro / javë (drekë & darkë)
35 euro / javë (drekë)

Dreka dhe darka ju vijnë së bashku në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 12:00 dhe 15:00.

Go top