Dieta Fitness

Dieta Fitness Menu mesdhetare e cila përfshin karbohidrate si oriz basmati, rizoto, pasta të ndryshme, patate furre, legume, etj, perfshin një proteinë si fileto pule, peshk ose mish vici  si dhe perime ose sallatë ose supë. Eshtë ideale për shtim peshe për femrat ose për mirëmbajtje peshe për meshkujt që ushtrojnë edhe aktivitet fizik.  Mund të aplikohet mbi 18 vjec. Paketa MujorePaketa JavorePaketa Mujore Është një dietë e përshtatshme për shtim ose mirëmbjatje në peshë. Vaktet kanë 500-600 kCal me raport50% karbohidrat, 30% protein dhe 20% yndyrë. 450-550 kCal 40% karbohidrat 30% protein 30% yndyrë335 euro / muaj (drekë & darkë) Porosit Paketën180 euro / muaj (drekë) Porosit Paketën Dreka dhe darka ju vijnë së bashku në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 12:00 dhe 15:00. Paketa Javore Është një dietë e përshtatshme për shtim ose mirëmbjatje në peshë. Vaktet kanë 500-600 kCal me raport50% karbohidrat, 30% protein dhe 20% yndyrë. 450-550 kCal 40% karbohidrat 30% protein 30% yndyrë85 euro / javë (drekë & darkë) Porosit Paketën50 euro / javë (drekë) Porosit Paketën Dreka dhe darka ju vijnë së bashku në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 12:00 dhe 15:00.
April 6, 2021

Dieta Pescatariane

Dieta Pescatariane Menu mesdhetare vegjetariane e cila përfshin karbohidrate si oriz basmati, rizoto, pasta të ndryshme, patate furre, legume, etj, perfshin një proteinë bimore ose peshkun si dhe perime ose sallatë ose supë. Mund te aplikohet mbi 18 vjec.   Paketa MujorePaketa JavorePaketa Mujore Është një dietë e përshtatshme pë rënie në peshë (ritmi I rënies 3-5 kg në muaj në varësi të metabolizmit tuaj) ose për mirëmbajtje peshe. Vaktet kanë 450 – 550 kCal me raport 50% karbohidrat, 30% protein dhe 20% yndyrë. 450-550 kCal 40% karbohidrat 30% protein 30% yndyrë285 euro / muaj (drekë & darkë) Porosit Paketën155 euro / muaj (drekë) Porosit Paketën Dreka dhe darka ju vijnë së bashku në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 12:00 dhe 15:00. Paketa Javore Është një dietë e përshtatshme pë rënie në peshë (ritmi I rënies 3-5 kg në muaj në varësi të metabolizmit tuaj) ose për mirëmbajtje peshe. Vaktet kanë 450 – 550 kCal me raport 40% karbohidrat, 30% protein dhe 30% yndyrë. 450-550 kCal 40% karbohidrat 30% protein 30% yndyrë75 euro / javë (drekë & darkë) Porosit Paketën40 euro / javë (drekë) Porosit Paketën Dreka dhe darka ju vijnë së bashku në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 12:00 dhe 15:00.
April 6, 2021

Dieta Detox Juice

Dieta Detox Juice Dieta Detox, zgjat 3 deri në 6 ditë dhe ka për qëllim të furnizojë trupin tuaj me perime e fruta të cilat do alkalinizojnë gjakun e do ju ndihmojnë në eleminimin e tepricëva të yndyrnave të depozituara në mëlci e muskuj. Ju do merrni kaloritë tuaja ditore dhe nutrientët përmes lëngjeve të freskëta cold-pressed, sistemi juaj tretës do pësojë një “restart” duke i dhënë kohë për t’u pastruar e për të shëruar veten nga inflamacioni pre-ekzistues. Çdo lëng ka një sasi të lartë vitaminash e mineralesh sepse përbërësit janë 100% fruta e perime të freskëta të stinës të përgatitura me teknologjinë Cold Pressed, e cila jo vetëm nxjerr më tepër lëng e nutrientë prej tyre, por edhe nuk i lejon të denatyrohen shpejtë nëse ju i vendosni në frigorifer, në dallim nga shtrydhësi normal. Paketa Detox JuicePaketa Detox Juice Formulat e Fit Juice janë hartuar nga Dr. Matina Cobo në përputhje me të gjitha udhëzimet shkencore për këtë lloj diete. Dita juaj përfshin 6 lëngje të cilat këshillohen të konsumohen cdo 3 orë. Midis tyre mund të konsumoni fruta të thata (akoma më mirë gjalpë prej tyre) për të shtuar marrjet ditore të yndyrnave të shëndetshme dhe omega 3. Hidratimi ditor ka shumë rëndësi, duhet të pini së paku 1.5 -2 litra ujë në ditë përvec lëngjeve, për të lehtësuar procesin e “pastrimit” të trupit. Nuk lejohet kafeina gjatë këtyre ditëve, pasi e dëmton procesin e detoksifikimit. Qëllimi primar i Dietës Detox nuk është dobësimi në vetvete, por rivitalizimi i trupit, rregullimi i florës bakteriale dhe ulja e inflamacionit. Pas ditës së 3-të të Dietës Detox raporti midis baktereve të zorrës kthehet në favor të atyre “të mira”. Kjo do ju ndihmojë edhe nëse keni objektiv dobësimin, për të pasur një sukses të garantuar në dietën tuaj. 160 euro / Paketa 6 ditore Porosit Paketën85 euro / Paketa 3 ditore Porosit Paketën Vjen në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 16:00 dhe 20:00.
June 3, 2020

Dieta Vegjetariane

Dieta Vegjetariane Menu mesdhetare e cila ndërtohet në bazën e proteinave dhe karbohidrateve bimore. Cdo vakt ka një kombinim të proteinave bimore te derivuara nga legumet ose karbohidratet e ndryshme, fibrave të larta si dhe vitaminave e kripërave minerale nga sallatat ose perimet ose supat. Menuja mund te permbaje edhe bulmet. Paketa MujorePaketa JavorePaketa Mujore Menuja vegjetariane është ideale për njerëzit të cilët vuajnë nga diabeti, nga kolesteroli i lartë në gjak apo për grupet vegjetariane. Është një dietë e përshtatshme për rënie në peshë (ritmi I rënies 3-5 kg në muaj në varësi të metabolizmit tuaj) ose për mirëmbajtje peshe. Vaktet kanë 400 – 500 kCal me raport 60% karbohidrat, 20% protein dhe 20% yndyrë. Menuja vegjetariane është një menu e larmishme e ndërtuar nga katër javë me vakte të ndryshme e kombinime unike. Mund te aplikohet mbi 18 vjec. 400 – 500 kCal 60% karbohidrat 20% protein 20% yndyrë235 euro / muaj (drekë & darkë) Porosit Paketën130 euro / muaj (drekë) Porosit Paketën Dreka dhe darka ju vijnë së bashku në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 12:00 dhe 15:00. Paketa Javore Menuja vegjetariane është ideale për njerëzit të cilët vuajnë nga diabeti, nga kolesteroli i lartë në gjak apo për grupet vegjetariane. Është një dietë e përshtatshme për rënie në peshë (ritmi I rënies 3-5 kg në muaj në varësi të metabolizmit tuaj) ose për mirëmbajtje peshe. Vaktet kanë 400 – 500 kCal me raport 60% karbohidrat, 20% protein dhe 20% yndyrë. Menuja vegjetariane është një menu e larmishme e ndërtuar nga katër javë me vakte të ndryshme e kombinime unike. Mund te aplikohet mbi 18 vjec.   400 - 500 kCal 60% karbohidrat 20% protein 20% yndyrë60 euro / javë (drekë & darkë) Porosit Paketën35 euro / javë (drekë) Porosit Paketën Dreka dhe darka ju vijnë së bashku në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 12:00 dhe 15:00.
June 2, 2020

Dieta Mega Mass

Dieta Mega Mass Menu mesdhetare ideale për shtim në peshë. Çdo vakt përfshin një burim kryesor proteinik si fileto pule, peshk, mish viçi, etj, një karbohidrat si oriz basmati, pasta, patate, legume (fasule, thjerreza, etj) si dhe perime apo sallata te ndryshme ose supe. Mund te aplikohet mbi 18 vjec. Paketa MujorePaketa JavorePaketa Mujore Porcionet janë me kalori te shtuara të përshtatura për shtim në peshë. Mund te aplikohet ne praktikues sporti ose per kedo qe do te shtoje ne peshe. Ritmi I shtimit në peshë është 2 – 4 kg në muaj ne varesi te metabolizmit. Cdo vakt ka 550-700 kCal, me raport 50% karbohidrat, 30% protein dhe 20% ynydre. Mega mass është një menu e larmishme e ndërtuar nga katër javë me vakte të ndryshme e kombinime unike . 550-700 kCal 50% karbohidrat 30% protein 20% yndyrë268 euro / muaj (drekë & darkë) Porosit Paketën142 euro / muaj (drekë) Porosit Paketën Dreka dhe darka ju vijnë së bashku në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 12:00 dhe 15:00. Paketa Javore Porcionet janë me kalori te shtuara të përshtatura për shtim në peshë. Mund te aplikohet ne praktikues sporti ose per kedo qe do te shtoje ne peshe. Ritmi I shtimit në peshë është 2 – 4 kg në muaj ne varesi te metabolizmit. Cdo vakt ka 550-700 kCal, me raport 50% karbohidrat, 30% protein dhe 20% ynydre. Mega mass është një menu e larmishme e ndërtuar nga katër javë me vakte të ndryshme e kombinime unike . 550-700 kCal 50% karbohidrat 30% protein 20% yndyrë100 euro / javë (drekë & darkë) Porosit Paketën55 euro / javë (drekë) Porosit Paketën Dreka dhe darka ju vijnë së bashku në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 12:00 dhe 15:00.
June 2, 2020

Dieta Ketogjenike

Dieta Ketogjenike  Me menunë ketogjenike trupi kalon në një lloj gjendje metabolike, e cila quhet ketozë, ku organzimi djeg yndyrë për “karburant” dhe prodhon pak fragmente karboni (të quajtura ketone) si produkt metabolik. Normalisht trupi ynë djeg karbohidrate për “karburant”, burimi kryesor I energjisë për trurin, zemrën rruazat e kuqe dhe shumë të tjera. Kur trupi kalon në ketozë, ne ndihemi më pak të uritur dhe është më e lehtë të konsumojmë më pak ushqim se zakonisht. Si ë tillë është menuja ideale për të rënë në peshë. Ketogjenike është një menu e larmishme e ndërtuar nga katër javë me vakte të ndryshme e kombinime unike . Përdoret gjithashtu për njerëzit që vuajnë nga sëmundjet e gjendrës tiroide, për njerëz me probleme nervore (migrenë, depresion, ankth, Parkinson, Alzheimer, etj) si dhe për njerez me problemet e celiakisë ose të sindormit të zorrës së irrituar. Mund te aplikohet mbi 18 vjec. Per femrat post partum ose ne gjidhenie, duhet te konsultoheni me mjeken tone per ndjekjen e kesaj diete. Paketa MujorePaketa JavorePaketa Mujore Cdo vakt përfshin një burim kryesor proteinik si fileto pule, fileto salmoni, fileto koce, fruta deti, biftek vici, etj, perime ose sallatë si dhe bulmet. Vaktet kanë 450 – 550 kCal me raport 5-10% karbohidrat, 30% protein dhe 60% yndyrë. Yndyrna derivon nga burime te pangopura dhe te shendethsme si vaj ulliri, avocado, ullinj, etj. Ritmi I rënies në peshë është 4 – 7 kg në muaj ne varesi te metabolizmit tuaj dhe te kg mbipeshe. 450-550 kCal 5-10% karbohidrat 30% protein 60% yndyrë320 euro / muaj (drekë & darkë) Porosit Paketën180 euro / muaj (drekë) Porosit Paketën Dreka dhe darka ju vijnë së bashku në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 12:00 dhe 15:00. Paketa Javore Cdo vakt përfshin një burim kryesor proteinik si fileto pule, fileto salmoni, fileto koce, fruta deti, biftek vici, etj, perime ose sallatë si dhe bulmet. Vaktet kanë 450 – 550 kCal me raport 5-10% karbohidrat, 30% protein dhe 60% yndyrë. Yndyrna derivon nga burime te pangopura dhe te shendethsme si vaj ulliri, avocado, ullinj, etj. Ritmi I rënies në peshë [...]
June 2, 2020

Dieta Standard

Dieta Standard Menu mesdhetare e cila përfshin karbohidrate si oriz basmati, rizoto, pasta të ndryshme, patate furre, legume, etj, perfshin një proteinë kryesisht fileton e pulës dhe një here në javë mishin e vicit si dhe perime ose sallatë ose supë. Menuja standart është një menu e larmishme e ndërtuar nga katër javë me vakte të ndryshme e kombinime unike. Mund te aplikohet mbi 18 vjec. Paketa MujorePaketa JavorePaketa Mujore Është një dietë e përshtatshme pë rënie në peshë (ritmi I rënies 3-5 kg në muaj në varësi të metabolizmit tuaj) ose për mirëmbajtje peshe. Vaktet kanë 450 – 550 kCal me raport 40% karbohidrat, 30% protein dhe 30% yndyrë. 450-550 kCal 40% karbohidrat 30% protein 30% yndyrë235 euro / muaj (drekë & darkë) Porosit Paketën130 euro / muaj (drekë) Porosit Paketën Dreka dhe darka ju vijnë së bashku në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 12:00 dhe 15:00. Paketa Javore Është një dietë e përshtatshme pë rënie në peshë (ritmi I rënies 3-5 kg në muaj në varësi të metabolizmit tuaj) ose për mirëmbajtje peshe. Vaktet kanë 450 – 550 kCal me raport 40% karbohidrat, 30% protein dhe 30% yndyrë. 450-550 kCal 40% karbohidrat 30% protein 30% yndyrë60 euro / javë (drekë & darkë) Porosit Paketën35 euro / javë (drekë) Porosit Paketën Dreka dhe darka ju vijnë së bashku në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 12:00 dhe 15:00.
May 14, 2020

Dieta Premium

Dieta Premium Menu mesdhetare me produktet më cilësore në treg.Çdo vakt përfshin një burim kryesor proteinik si fileto pule, fileto salmoni, fileto koce, fruta deti, biftek viçi, etj, një karbohidrat si quinoa, cous cous, oriz basmati, oriz I zi, patate e ëmbël, legume etj, si dhe perime ose sallatë ose supë.Premium është një menu e larmishme e ndërtuar nga katër javë me vakte të ndryshme e kombinime unike. Është dietë e cila forcon imunitetin, e pershtatshme për njerëzit që vuajnë nga hipertensioni, për diabetikët, stabilizon kolesterolin në gjak dhe është e përshtatshme për shtatzëni. Mund te aplikohet mbi 18 vjec. Paketa MujorePaketa JavorePaketa Mujore Vaktet kanë 450 – 550 kCal me raport 40% karbohidrat, 30% protein dhe 30% yndyrë. Si e tillë është e përshtatshme për rënie në peshë (ritmi I rënies 3-5 kg në muaj në varësi të metabolizmit tuaj) ose për mirëmbajtje peshe. 450-550 kCal 40% karbohidrat 30% protein 30% yndyrë380 euro / muaj (drekë & darkë) Porosit Paketën210 euro / muaj (drekë) Porosit Paketën Dreka dhe darka ju vijnë së bashku në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 12:00 dhe 15:00. Paketa Javore Vaktet kanë 450 – 550 kCal me raport 40% karbohidrat, 30% protein dhe 30% yndyrë. Si e tillë është e përshtatshme për rënie në peshë (ritmi I rënies 3-5 kg në muaj në varësi të metabolizmit tuaj) ose për mirëmbajtje peshe. 450-550 kCal 40% karbohidrat 30% protein 30% yndyrë100 euro / javë (drekë & darkë) Porosit Paketën55 euro / javë (drekë) Porosit Paketën Dreka dhe darka ju vijnë së bashku në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 12:00 dhe 15:00.
May 11, 2020
Go top