Healthy food – Fit Food
Healthy food

BROKOLI

Brokoli, Një Perim Sa i Ushqyeshëm e Plot Me Vlera, aq edhe me Aftësi të Larta Kurative! Brokoli përmban shumë fibra (të tretshme dhe të patretshme) dhe shumë vitaminë C. Në 100 g brokoli marrim rreth 150% të sasisë së rekomanduar ditore. Si i tillë është një mbrojtes I fuqishëm kundrejt cdo gripi! Përmban shumë vitaminë A, K, zink, hekur, fosfor dh …

June 23, 20200 comments
Healthy food

Dieta Trend E Modës – KETOGJENIKE

Me gjithë përparimet e vazhdueshme në botën mjekësore, obeziteti vazhdon të mbetet një rrezik i madh në mbarë botën për shëndetin me vdekshmërinë e të rriturve deri në 2.8 milion në vit. Shumica e sëmundjeve kronike si diabeti, hipertensioni dhe sëmundjet e zemrës janë kryesisht të lidhura me obezitetin, i cili zakonisht është produkt i stilit të j …

January 12, 20180 comments
Go top